FAQ – gekochte tickets

En toen was het echt voorbij. Anderhalf jaar lang afwachten, voorbereiden, hoop houden en uiteindelijk tegen beter weten in doorwerken. Het bleek allemaal voor niks toen afgelopen vrijdag alsnog een streep door Onder De Radar Festival 2021 ging.

Het zou de grootste editie tot nu toe worden. De inhaalronde, de goedmaker. De perfecte afsluiter van deze rotzooi. Wat waren wij er klaar voor zeg. En toch gaat ook dit jaar weer alles in rook op. We hadden je maar wat graag een geweldige dag op ons vliegveld willen bezorgen.

JOUW TICKET
Omdat we je graag volgend jaar weer willen zien zijn je tickets automatisch omgezet naar Onder De Radar Festival 2022. Roept dit vragen op? Hieronder in de FAQ geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

We hopen op je steun en begrip. Houd vol en knok met ons mee. Want het is duidelijk dat onze sector, die als eerste de werkzaamheden moest stilleggen, de allerlaatste zal zijn die weer verder mag. We moeten onze adem nog iets langer inhouden. Wat we wél weten, is dat er meer mensen dan ooit naar ODR zouden komen. Het vertrouwen en enthousiasme van zoveel mensen is wat ons door deze marathon zonder eindstreep trekt. De ongelofelijk lieve reacties en berichtjes die we ontvingen na het slechte nieuws van vrijdag, maken het verschil. Daar kunnen we je niet dankbaar genoeg voor zijn. ❤️

Laten we hopen op betere dagen.

Tot snel,

Basic Grooves

Wat is de nieuwe datum van Onder De Radar Festival 2022?

Onder De Radar Festival 2022 zal plaatsvinden op zaterdag 27 augustus 2022.

Zet jezelf alvast op aanwezig op Facebook!

Hoe kan ik mijn bestelling / tickets bekijken?

Ga vanuit de bevestigingsmail van Paylogic, naar de pagina van je bestelling door te klikken op de oranje button onderin de mail.
Op deze pagina kun je zien welke tickets je hebt en kun je de volgende zaken regelen:

 • Het downloaden van tickets die al zijn gepersonaliseerd
 • Het personaliseren van nog ongepersonaliseerde tickets

Bevestigingsmail kwijt?
Via deze link kun je jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)

Mijn ticket(s) van 2020/2021 zijn geldig voor Onder De Radar Festival 2022. Wat zijn de vervolgstappen?

Je volledige bestelling is automatisch omgezet naar Onder De Radar Festival 2022.

 1. Via deze link kun je jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)
 2. Ga naar de pagina van je bestelling.
 3. Download of personaliseer je tickets

Er is geen haast geboden bij het personaliseren van je ticket(s): dit is mogelijk tot tijdens het evenement. Je ontvangt hier te zijner tijd een herinnering over als je je ticket(s) in de tussentijd nog niet hebt gepersonaliseerd.

Hoe personaliseer ik mijn tickets?

Je gekochte tickets moet je eerst op naam zetten om ze te ontvangen. Hoe het personaliseren werkt? We leggen het je stap voor stap uit:

 • Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail vanuit Paylogic. Ga vanuit daar naar de pagina van je bestelling (dit kan via de oranje button onderin de mail).
 • Kies voor “Personaliseren”.
  • Kies voor “Claimen” om een ticket op je eigen naam te zetten.
  • Kies voor “Verzenden” om een ticket op naam van een vriend(in) te zetten.
 • Volg de instructies.

Bevestigingsmail kwijt?
Via deze link kun je jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)

Ik kan toch niet in augustus, wat nu?

Ben je op 27 augustus 2022 verhinderd? Je kon tot en met 30 september 2021 een refund aanvragen, dit is nu helaas niet meer mogelijk.
Wel kun je ervoor kiezen om je tickets door te verkopen aan je vrienden of kennissen.

Is dat geen optie voor je, dan kun je je ticket ook via TicketSwap verkopen.

Ik ben de bevestigingsmail van mijn bestelling kwijt.

Via deze link kun je jouw bestelling(en) oproepen. (Let op: kan in je spambox terecht komen.)

Het e-mailadres bij mijn bestelling klopt niet (meer). Wat nu?

Dit kunnen wij niet voor je aanpassen, maar Paylogic kan dit wel doen voor je. Op deze pagina vind je de benodigde informatie.

Ik heb mijn ticket(s) via Ticketswap gekocht, wat nu?

Deze zijn ook automatisch omgezet naar Onder De Radar Festival 2022. Via deze link kun je jouw bestelling(en) oproepen.  (Let op: kan in je spambox terecht komen.)

Als je vragen hebt, neem dan contact op met Ticketswap.

NB: Ticketswap stuurt alleen een nieuw ticket uit op het moment dat je het ticket koopt, dus je ontvangt geen vernieuwde 2022-ticket. Maar geen nood, de ‘oude’ tickets zijn gewoon geldig!

Ik heb mijn ticket(s) niet via de officiële ticketshop of Ticketswap gehaald. Wat moet ik doen?

Wij adviseren iedereen altijd om hun kaarten via onze officiële ticketshop te halen of via Ticketswap, zodat je gegarandeerd bent van een geldig ticket. Als je je ticket via een andere weg hebt gekocht, zul je dit met degene op moeten pakken van wie je het ticket hebt gekocht.

Mijn vraag is nog niet beantwoord.

Stuur ons via deze link een e-mail. We doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen, maar houd alsjeblieft rekening met een beetje vertraging i.v.m. de drukte.

Als je een vraag over je bestelling hebt, mail ons dan vanaf het mailadres waarmee de bestelling is gedaan en vermeld het bestelnummer van je bestelling. Op die manier kunnen we je sneller van dienst zijn.

2

AFTERMOVIE 2019

05/09/19

Ga hier even goed voor zitten, geluid aan, hi-res aan, want deze samenvatting van Onder De Radar Festival 2019 is gewoon magisch.

Check de aftermovie hier!

NIEUWSBERICHT_eentoegewijdegroepmuziekfans

Basic Grooves - Een toegewijde groep muziekfans.

20/08/18

Basic Grooves is een van de langslopende techno organisaties van Nederland. De beruchte clubavonden zijn een hoeksteen geworden van de techno scene in het oosten. In de afgelopen jaren hebben artiesten als Jeff Mills, Robert Hood, Dave Clarke, DVS1, Avalon Emerson, Charlotte de Witte en Paula Temple hun weg gevonden naar Enschede voor de avonden.

Basic Grooves startte in 1996, als antwoord op de groeiende populariteit van elektronische muziek. De clubavonden groeiden al snel uit tot een broedplaats voor een hele nieuwe generatie aan artiesten en organisatoren, van Joris Voorn tot Brent Roozendaal.

De clubavonden worden aan het eind van het seizoen gevolgd door een enorme rave op Koningsdag (27 april), genaamd DE REACTIE. De locatie van deze rave is Langezijds, een voormalig scheikunde laboratorium op de campus van de Universiteit Twente. April 2019 zal de laatste kans zijn om deze geniale locatie mee te maken, gezien de geplande renovaties.

Tot slot zit Basic Grooves ook achter het enige techno festival in deze hoek van het land: Onder De Radar Festival. Dit house & techno festival vindt plaats op een verlaten militaire vliegbasis in Enschede. De eerste editie was een enorm succes, met positieve reacties van Resident Advisor en vele artiesten uit de line-up. De tweede editie staat gepland op 27 juli, en dat gaat iets worden om naar uit te kijken.

Uiteindelijk is de passie voor techno onze drijfveer. Techno evenementen door een toegewijde groep muziekfans.

dereactie.nl
onderderadarfestival.nl
instagram.com/basicgrooves
facebook.com/basicgrooves

Naamloos

Aanschouw de line-up voor Onder De Radar Festival 2022

31/03/22

Met nieuwe gezichten en oude vrienden maken we van de vliegbasis weer één dag lang ons paradijs. 36 artiesten, 5 area’s, een zonovergoten vliegbasis in Twente en jullie!

De voorverkoop is begonnen. Voorkom teleurstelling en haal nú je tickets voor Onder De Radar Festival 2022.

» Job Jobse
» Nina Kraviz
» Paula Temple

» D.Dan
» DJ BORING
» Freddy K
» GiGi FM
» Jensen Interceptor
» Lauren Hansom
» Luuk van Dijk
» MARRØN
» Michel de Hey
» Paramida
» Prunk
» SPFDJ
» Vladimir Dubyshkin

» Daniel Sanchez
» De Schuurman
» DJ Luw
» Druiprek (live)
» Fafi Abdel Nour
» Glenn
» Iris Menza
» Joep & Remma
» Locklead
» Mad Miran
» Mickael
» Moody Mehran
» MSJY
» Naru Kami
» Nien
» Noumé
» Property
» si’nedd
» Tammo Hesselink
» Tsepo

Header Dit is OdR

Dit is Onder De Radar Festival

19/05/22

Net buiten Enschede vind je in het Twentse landschap een verlaten vliegbasis. Een unieke locatie met een rijke historie, waar eens per jaar het beste wat elektronische muziek te bieden heeft samenkomt. Dit is Onder De Radar Festival.

Check hieronder de aftermovie van onze vorige editie en ontdek bovendien wat je allemaal te wachten staat op de vliegbasis!

[Tekst gaat verder onder onder de beelden]

Vliegbasis Twenthe

Te midden van de bunkers en barakken lijkt het haast of de tijd hier even stil heeft gestaan. En naast een extra dikke F16-shelter of onder de nog operationele (!) radartoren kun je de intrigerende historie bijna voelen. Het is dan ook nog maar zo’n 14 jaar geleden dat defensie het terrein officieel verliet. Sindsdien wordt het terrein doorontwikkeld en biedt het bijvoorbeeld ruimte aan de vele duizenden bezoekers van Onder De Radar.

Line-up

Elk jaar gaan we tot het uiterste om een line-up samen te stellen die tot de verbeelding spreekt. Van internationale sterren tot onontdekte talenten: op Onder De  Radar vind je het. Of je nu voor het eerst naar een techno-evenement gaat of al jaren de deur platloopt bij alle clubs en festivals: Onder De Radar zal je prikkelen.

[met o.a. Job Jobse, Nina Kraviz, Paula Temple ~ D.Dan, DJ BORING, Freddy K, GiGi FM, Jensen Interceptor, Lauren Hansom, Luuk van Dijk, MARRØN, Michel de Hey, Paramida, Prunk, SPFDJ, Vladimir Dubyshkin]
> Volledige line-up

Highlights

Soms onverwacht ontstaat er in alle extase een éxtra bijzonder moment. Gelukkig hebben onze fotografen een zesde zintuig om deze momenten niet te missen en zelfs vast te leggen:

Verken

Op de gigantische Vliegbasis Twenthe lonkt het avontuur met de grote velden langs de strip en de bossen tussen de barakken en bunkers. Vind een hangmat tussen de bomen of ontdek via een klein paadje een nieuwe stage: je verveelt je geen moment.

Wij zijn Onder De Radar

De beste elektronische muziek, de gezelligste bezoekers en de koudste drankjes: je vindt het allemaal op Onder De Radar. Haal vandaag nog je ticket!

 

190727-191507-ONDERDERADAR-TIM-6301-HR

TIMETABLE ONLINE

09/08/22

Pak dat notitieblok er maar bij want onze timetable is bekend! 🖊️ Plan voor jou en je crew deze dag op onze geliefde Vliegbasis zodat jullie niets van jullie favoriete artiesten hoeven te missen 🤠 Nog geen ticket bemachtigd? Dat doe je nog snel hier!

Wil je op je telefoon snel zien wie waar wanneer draait? We got you👇
Pro-tip: stel ‘m in als je achtergrond tijdens het festival.